Opbergideeën woonkamer

5 Geweldige opbergideeën voor de woonkamer

Veel opbergruimte is de sleutel om van uw woonkamer een georganiseerde plek te maken waar u kunt ontspannen en relaxen. Ruim de rommel op en breng quality time door met familie en vrienden in een prachtige omgeving door de perfecte opbergruimte voor de woonkamer te kiezen.

Als u de juiste opties kiest, hebt u genoeg ruimte voor uw tv, uw elektronica en een mooie selectie wijn in een wijnkast. U kunt uzelf omringen met de dingen waar u van houdt met een dramatische curiosakast met glazen deuren om uw schatten uit te stallen. Credenzas en consoles bieden ook opbergruimte voor de woonkamer, samen met opbergmeubels zoals voetenbanken.

1. Verlichte vitrinekasten

Vitrinekasten in de woonkamer bieden u de mogelijkheid om interessante verzamelingen of breekbare voorwerpen uit te stallen. Veel vitrinekasten zijn voorzien van rekken achter glazen deuren en binnenverlichting voor een sfeervol tintje. De onderkant van een vitrinekast biedt meestal opbergruimte achter gesloten deuren.

2. TV-meubels voor het organiseren van elektronica

Het toevoegen van een tv-meubel aan uw woonkamer is een geweldige manier om elektronische apparatuur te organiseren en uit het zicht te houden achter gesloten deuren. TV-meubels zijn er in verschillende maten en stijlen. Voor de ultieme TV, en meubel ervaring kies je een model met een ingebouwde elektrische open haard of voegt u zelf een open haard aan toe.

3. Design dressoirs

Een dressoir is een gesloten kast die je in de woonkamer kunt plaatsen om zowel stijl als opbergruimte toe te voegen. Kies ontwerpen voor elk huisdecor, van traditioneel tot modern. Een typisch dressoir heeft een breed, plat blad en veel bergruimte eronder. De bovenkant van het dressoir kan gemaakt zijn van hout, marmer of een andere steensoort.

4. Smalle wandkasten

Een smalle wandkast met een plat blad en open rekken is ideaal om decoratieve voorwerpen op uit te stallen. Door zijn lange, smalle vorm kan een wandkast tegen een muur passen en toch ruimte overlaten om te passeren. Gebruik een wandkast in de woonkamer om geliefde voorwerpen tentoon te stellen, zoals foto’s en souvenirs van een leuke reis.

5. Stijlvolle wijnkasten

Een wijnkast is een handige plek voor wijnflessen en glazen, samen met een handig oppervlak om drankjes in te schenken. Kies uit een verscheidenheid aan wijnkasten in hoge stijl die voorbestemd zijn om een centraal punt in uw woonkamer te worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *